Kerstmis/Jaarwisseling 2020-2021

Omdat er na wat afmeldingen nog maar 3 deelnemers aan deze tref zijn overgebleven is besloten de hele tref te annuleren. De camping is daarover reeds geïnformeerd.

Vanaf 20 december 2020 tot en met 5 januari 2021 hebben wij een terrein gereserveerd voor de Soliferclub op camping de Paalberg in Ermelo.

Een heerlijk verwarmd zwembad is inclusief, het is alleen niet zeker of het tijdens onze tref open is. Als het open is zal er hoogstwaarschijnlijk wel steeds gereserveerd moeten worden. Het restaurant is nu gesloten maar er is wel een mogelijkheid om maaltijden te bestellen en af te halen. Natuurlijk is het mogelijk dat het eind december weer open is. De camping is vuurwerkvrij en honden (max.2) zijn gratis. Heerlijk wandelen op de hei en een kop erwtensoep bij de schaapskooi. Heerlijk. Ermelo heeft het. Kosten per nacht 21 euro per equipe van maximaal 2 personen; extra volwassenen € 8.00 en kinderen tot 12 jaar € 6.00. Borg voor het zwembad polsbandje 10 euro. Zelf deze kosten afrekenen met de camping.  Opgeven via het inschrijfformulier.

Namens de Activiteiten Commissie:

Jan Molenaar